Lanțul de magazine John Lewis își lansează propria gamă de televizoare webOS în parteneriat cu LG

0
369

John Lewis, un lanț de magazine din Anglia, Scoția și Țara Galilor ce este prezent pe piață încă din anul 1864 prin intermediul unui magazin situat în Oxford Street, Londra, și-a lansat de curând propria gamă de televizoare webOS în parteneriat cu cei de la LG. Aflăm și faptul că în acest moment sunt peste 43 de astfel de magazine în cadrul țărilor enumerate mai sus, magazine ce comercializează o gamă largă de produse.

phpg0cytk

Această gamă de televizoare poartă numele JL9000 și includ 3 modele cu diagonale de 49, 55 și 60 inch. Televizoarele beneficiază de panouri LED IPS, tehnologia de imagine 3D pasivă și de o rezoluție Full HD 1080p. Totodată, aceste dispozitive includ motorul de procesare a imaginilor LG Triple XD Engine.

La capitolul sunet, televizoarele din gama JL9000 oferă un difuzor integrat în standul televizorului, difuzor ce promite o putere audio totală de 50W. Printre aplicațiile stoc ce se vor regăsi pe aceste televizoare se numără Netflix, BBC iPlayer, Now TV, Demand 5, YouTube, Twitter, Facebook și Skype. Prețurile acestor televizoare vor începe de la 1.399 lire pentru modelul cu diagonala de 49 inch.

via: pocket-lint.com