Începând de astăzi, serviciul Samsung HomeSync va fi disponibil și pentru HTC, Sony sau LG

0
77

Astăzi, cei de la Samsung au anunțat faptul că serviciul HomeSync  va putea fi folosit și de alte device-uri non-Samsung, cum ar fi HTC, Sony sau LG.

HomeSync este un dispozitiv de streaming Android care sincronizează datele de pe tabletă și telefon, iar apoi acestea pot fi vizualizate pe ecranul televizorului. Acest tv-box a fost lansat în luna octombrie și este disponibil la un preț de 299$, preț care include și o super-dotare, și anume un hard 1 TB.

homesync-786x305

Într-o postare pe blog, Samsung declară: “HomeSync oferă 1 TB de stocare în cloud, care ar putea fi folosi pentru a încărca 10 poze lunar timp de 82 de ani, sau  5 minute de videoclipuri timp de 10 ani. Device-ul suportă până la 8 utilizatori, ce pot folosi maxim 5 terminale android, astfel toată familia poate salva sau distribui imagini, muzică, videoclipuri, documente, și multe altele”.

Pentru moment, aplicația HomeSync de pe Google Play Store suportă următoarele device-uri: HTC One, HTC Butterfly, Sony Xperia Z, Sony Xperia ZL, Sony Xperia SP, LG Optimus G Pro și LG Nexus 4.

 

Via: TheNextWeb