Iată cum arată telecomanda viitorului, sub forma unui brevet de aplicaţie iOS Remote

0
404

Un brevet Apple publicat cu câteva zile în urma descrie o aplicaţie de tip telecomanda pentru iOS. E vorba despre un aşa zis iOS Remote, care transporta experienta Apple TV către ecranul de iPad sau iPhone.

10651-2998-141002-Remote-1-l

Aplicaţia are rolul de a permite realizarea de browsing printre conţinuturi folosind o interfaţă nativă. La ora actuală aplicaţia Remote de la Apple are o interfaţă special creată pentru iPhone sau iPad, dar viitorul software va fi o versiune miniaturală de Apple TV UI. Spre exemplu, aplicaţia va afişa toate funcţiile Apple TV sau matricea de iconuri, cu tot cu descrieri media, postere, ratinguri şi opţiuni de achiziţie.

10651-2999-141002-Remote-2-l

Apple descrie în documente două versiuni ale aplicaţiei Remote, una activa şi una pasivă. Cea activa permite interacţiunea cu Apple TV sau un alt terminal în timp real, ceea ce înseamnă că selecţiile realizate pe un terminal iOS sunt reflectate imediat pe televizor. Un alt exemplu de utilizare este un utilizator care porneşte un film pe terminalul iOS, apoi căută trivia pe web şi orice informaţie descoperită pe iPhone sau iPad e trimisă apoi pe Apple TV, fiind suprapusa cu filmul.

Cum vă suna acest tip de aplicaţie?

via Apple Insider