Huawei va lansa un televizor flagship pe 8 aprilie; Avem un teaser

0
442

Televizoarele Huawei sunt poate cele mai curajoase produse ale companiei chineze, pentru că au noul Harmony OS la bord. De aceea le urmărim cu mare atenţie şi tocmai am aflat că un TV flagship Huawei va sosi pe 8 aprilie. Huawei tocmai vine după lansări de telefoane P40, ceasuri, o boxă şi alte produse de gen, iar acum pregăteşte şi un televizor high end, ce primeşte teasere mai jos.

Din păcate nu avem prea multe informaţii despre acest model, dar remarcăm din teaser faptul că are un mare modul pop up sus, similar cu ce am văzut la produsele Honor Smart TV. Ar putea fi un modul de cameră, un soundbar, poate chiar o combinaţie dintre ele. Dacă e cu adevărat o cameră, o să vină la pachet cu aplicaţii de fitness şi videoconvorbiri. Ultimul televizor lansat de Huawei a fost Smart Screen V65 Honor Edition, care vine cu un panou de 65 inch Quantum Dot 4K şi o cameră cu AI.

O astfel de cameră îţi poate pune virtual ţinute şi poate chiar genera obiecte virtuale în mediul din jurul tău. Modelele lansate de Huawei în noiembrie 2019 aveau preţ de 1832 dolari pentru ediţia de 75 inch, care oferea o rezoluţie 4K şi refresh rate de 120 Hz şi HDR cu boost. Are HongMeng OS/ Harmony OS la bord, plus un procesor quad core Honghu 818. Are şi un modul audio de 65W, care integrează 6 difuzoare full range, alături de două twetere, două radiatoare pasive şi un woofer.

Posibil ca noul TV Huawei să fie inspirat de modelele din toamnă trecută, eventual cu upgrade-uri. Mă aştept la WiFi dual band, Bluetooth 5.0, porturi HDMI 2.0, USB 3.0, coaxial şi un asistent vocal Xiaoyi. La începutul acestei luni a sosit şi un model Huawei Smart Vision TV Premium edition care sosea cu 4 GB RAM şi 128 GB stocare.