Huawei Smart Screen X65 este un nou televizor OLED cu ecran de 120 Hz, 14 difuzoare şi cameră pop up

0
871

Aşa cum fusese anunţat, Huawei a prezentat în ultimele 24 de ore un nou televizor, modelul Huawei Smart Screen X65, care vine cu specificaţii impresionante. Este un smart TV OLED cu refresh rate de 120 Hz, 14 difuzoare şi camera pop up. Rulează HongMeng OS şi vine cu un design premium, cu muchii ultra înguste.

Acesta este primul televizor OLED al companiei chineze, care vine cu un panou de 65 inch cu rezoluţie 4K. Are screen to body ratio impresionant şi muchii aproape invizibile. Televizorul are o grosime de doar 24.9 mm, iar la interior se află un nou procesor numit Honghu 898 şi creat special pentru televizoare OLED. Foloseşte senzori speciali multi channel pentru a ajusta culoarea şi viteza de refresh a ecranului. Se adaptează şi la lumina ambientală, pentru a afişa culori mai naturale.

Are şi certificare TUV Rheinland pentru confortul ochilor şi a nu dăuna prin emisiile de lumină albastră. Unul dintre aspectele inedite la acest Huawei Smart Screen X65 este faptul că vine cu o cameră de 24 MP pop up sus, ultra wide cu AI, care are propriile NPU-uri duale HiSilicon. Este o cameră wide inteligentă, care poate interpreta gesturi cu mâna, suportă apelare video şi probabil are şi funcţii de fitness. La bord mai avem şi 14 difuzoare, care oferă surround, dar şi canale 5.1 şi distribuţie 3D a sunetului. Puterea totală este de 75W.

Smart TV-ul poate identifica în mod inteligent structura spaţială a camerei din jur, emiţând unde sonore pentru a cartografia structura camerei, cum fac liliecii pentru a se orienta. Mai avem parte şi de WiFi ac, Bluetooth 5.0 LE, HDMI-ARc, 2 porturi USB 3.0, un Ethernet, 4 porturi HDMI 2.0, 1 DTMB şi 1 S/PDIF.

Acest smart TV porneşte de la suma de 3522 dolari, dar disponibilitatea sa nu a fost detaliată încă.