Huawei Smart Screen V55i este un nou televizor 4K cu diagonală de 139 cm

0
433

Huawei nu se opreşte cu anunţurile de televizoare şi adaugă gamei sale Smart Screen modelul V55i. Acesta tocmai a fost anunţat şi aduce un panou 4K cu o diagonală de 139 cm. Produsul va începe să fie vândut în China pe 26 aprilie de la suma de 537 de dolari. Avem detalii despre TV mai jos.

Acest model aduce 4 GB RAM şi 32 GB stocare, dar şi o cameră pop up cu AI şi funcţii inteligente. Vedem în randări că acest televizor are muchii înguste ale ecranului şi aflăm că va suporta apeluri video în Full HD. Va avea şi rol de hub smart home şi va putea fi controlat prin comandă vocală. Există şi un NPU integrat, pentru funcţionalitate AI, iar Huawei promite că acest produs oferă apeluri video multi party WeLink. O funcţie inedită este cea de mirroring simultan pentru ecranele a doua smartphone-uri.

În plus oferă şi suport pentru gaming, cu 2 jucători împărţind ecranul în acelaşi timp. Panoul oferit aici este unul care suportă o gamă largă de culori (120% din gama BT.709). Panoul de 55 inch are rezoluţie de 3840 x 2160 pixeli şi vine cu suport HDR şi 90% din gamă de culori DCI-P3. Are şi compensare MEMC pentru mişcare, iar procesorul acestui TV este unul quad core Honghu 818 realizat de Huawei, la pachet cu un GPU quad core G51. Designul este unul edge to edge cu raport ecran/zona frontală de 96.2%. Talia dispozitivului este de doar 6.9 mm.

Aşteptam să ajungă şi în România televizoarele Huawei, sau măcar cele accesibile de la Honor.