Huawei prezintă televizorul Honor X1: smart TV cu 3 diagonale şi rezoluţie 4K

0
1389

Huawei a ţinut un eveniment important în această săptămână, unde a prezentat laptopuri, tablete şi telefoane. Ramura sa Honor a prezentat şi televizorul X1, care vine cu 3 variante de diagonală şi funcţii smart. Acestea sunt televizoare 4K cu funcţi inteligente şi panouri edge to edge.

Noile TV-uri se găsesc în diagonale de 50 inch, 55 inch şi 65 inch, cu panouri cu screen to body ratio de 94%. Primim o gamă de culori de 92% DCI-P3 şi un AI MagiC Quality Engine. Avem şi tehnologie MEMC care oferă compensare în timp real a imaginior dinamice. La bordul smart TV-ului se află 4 difuzoare de 10W şi două incinte acustice de de 0.5 L independente. Dorinţa este de a oferi o experienţă la nivel Home Theater.

Există şi ajustare EQ pe 31 segmente şi un procesor nou Honghu 818 inteigent, un cip quad core de 1.5 GHz. Acesta permite decodarea de video 4K, ba chiar şi 8K. Dispozitivele au 2 GB RAM şi 16 GB stocare, dar e posibil să vedem şi alte configuraţii. Noile modele au 6 microfoane la bord, care vor permite un control vocal de la distanţă. Honor pune la dispoziţie şi un asistent virtual pe bază de AI cunoscut ca YoYo. Veţi putea şi să proiectaţi conţinuturi direct de pe telefoanele Honor conţinuturi pe televizoare. Telefonul poate fi folosit şi ca telecomandă.

Preţurile de pornire sunt de 296 de euro pentru varianta de 50 inch şi 425 de euro pentru unităţile cu diagonale mai mari.