Huawei prezintă noile televizoare Vision Smart Screen, cu Harmony OS, diagonală de aproape 2 metri

0
707

Huawei a prezentat ieri câteva terminale noi şi interesante, printre care şi o tabletă şi un laptop, dar şi televizoare din gama Vision Smart Screen TV. Primele modele de gen debutaseră în vară, doar că acum primim şi o variantă cu diagonală mai mare, de aproape 2 metri.

Noul Huawei Vision Smart Screen TV are o diagonală de 75 inch, adică 190 de cm şi costă în jur de 8000 de lei. Se va găsi în magazinele din China din decembrie şi dacă totul merge bine ar trebui să ajungă şi în Europa la anul. Ce e inedit e că rulează Harmony OS, adică acea platformă creată de Huawei ca alternativă la Android. Este o platformă scalabilă, capabilă să ruleze pe ceasuri, telefoane, tablete, PC-uri, practic orice.

Revenind totuşi la televizor, el aduce un panou Quantum Dot 4K cu refresh rate de 120 Hz şi HDR Boost. Oferă o gamă de culori 100% NTSC şi 750 de nits de luminozitate. Specificaţiile sale mai includ un procesor quad core Honghu 818, cu nuclee Cortex A73 şi primim şi GPU Mali G65, alături de 4 GB RAM şi 64 GB stocare. Există şi nu mai puţin de 9 difuzoare la bord, cu putere totală de 65W şi incluzând 2 tweetere, 1 woofer şi o pereche de radiatoare pasive.

Pentru videoconvorbiri şi funcţionalitate de fitness avem o cameră pop up care filmează Full HD la 30 FPS. Televizorul are şi funcţii ca Huawei Share, control smart phone şi o funcţie de casting direct de pe smartphone cu orice ai afişat pe ecran. Noul TV mai are şi 3 porturi HDMI 2.0, un Ethernet, un port USB 3.0, Bluetooth 5.0 şi WiFi dual band. Vă reamintesc preţul, de 8000 de lei.

via Mobilissimo