Huawei oferă detalii despre viitorul său televizor inteligent flagship, cu camera pop up

0
419

Suntem la doar o zi distanţă de prezentarea unui nou smart TV flagship, de această dată un model Huawei. Compania chineză a început să ofere detalii despre acest produs, care se zvoneşte că va veni cu ecran cu muchii foarte înguste şi o cameră pop up sus.

Premiera sa va avea loc 8 aprilie, iar acesta va fi un televizor 4K HDR cu HongMeng OS la bord. Până acum produsul este cunoscut sub numele de Huawei Smart TV X65, iar el vine cu o cameră specială de 24 MP cu AI şi obiectiv ultrawide în zona de sus. Are panou OLED şi un total de 14 difuzoare pentru sunet cu surround. Huawei Smart Screen X65 poate fi controlat cu telecomanda sau prin comandă vocală, iar surse de pe Internet afirmă că ar putea fi controlat şi prin gesturi în aer, cu mâna în faţa camerei pop up.

Tehnologia din spatele panoului OLED implică utilizarea de senzori speciali multi channel pentru a ajusta culorile şi viteza de afişaj, dar şi a adapta ecranul la lumina ambientală şi a face imaginea mai naturală. Cele 14 difuzoare vor oferi surround, simulând spaţialitatea sunetului şi ecranul însuşi va emite vibraţii ce ajută la stabilirea structurii încăperii. HongMeng OS va sosi într-o nouă versiune pe acest TV şi se axează în special pe zero latenţă.

Aşteptăm şi funcţii de control IoT aici, funcţii smart, aplicaţii de streaming, suport WiFi şi Bluetooth, eventual un conector LAN, dar şi o sumedenie de USB-uri şi HDMI-uri. Dacă se concretizează diagonala de 65 inch, adică 1.65 metri probabil vom avea şi un preţ pe măsură. Asistentul vocal Xiaoyi e în cărţi şi el.