Hisense lansează noi televizoare 4K în cadrul showului CES Asia

0
74

HiSense, o companie chineză care vinde unele dintre cele mai accesibile televizoare smart 4K a lansat noi modele de acest gen la showul CES Asia. E vorba despre televizoare cu diagonală de 55 sau 65 inch, dar compania a avut şi un model mai mare expus.

hisense

E vorba despre un TV cu diagonală de 78 inch şi care aduce tehnologie WCG (wide color gamut), pentru abordarea pieţei UHD. Livrările globale de panouri pentru televizoare 4K sunt aşteptate să ajungă la peste 40 de milioane de unităţi în 2015 şi o penetrare pe piaţa de 15%. Încărcarea wireless şi conceptul smart home au fost totuşi punctele cheie al expoziţiei, iar televizoarele se aflau în centrul acestui ecosistem.

Un ecosistem interconectat reprezintă viitorul, conform marilor producători. Televizoarele menţionate mai sus, modelele HiSense de 55 şi 65 inch sunt curbate, iar trendul acesta de design a trecut şi în gama televizoarelor accesibile, nu doar printre high end-urile Samsung. Să nu vă miraţi dacă până la final de an vom cumpăra UHDTV-uri curbate cu preţ sub 1000 de dolari.

via Digitimes