HiSense își lansează prima gamă de televizoare ce rulează platforma Android TV

0
72

După ce a fost anunțată oficial în cadrul conferinței dezvoltatorilor Google I/O 2014, iată că platforma Android TV începe încet-încet să ajungă pe televizoare. Un producător de origine chineză ce a anunțat astăzi lansarea unui televizor care rulează platforma Android TV este HiSense.

hi_0914

Aflăm că pe lângă acest televizor, cei de la HiSense au prezentat și o serie de televizoare concept printre care se numără un model 3D ce nu necesită ochelari speciali, un televizor curbat Ultra HD, cât și un televizor transparent. Revenind la modelul ce rulează Android TV, ni se aduce la cunoștiință faptul că acesta este disponibil în variante de la 55 inch și până la 85 inch.

Aceste versiuni dispun de panouri 3D LED cu rezoluție Full HD 1920 x 1080 pixeli, funcție de căutare vocală, WiFi, browser-ul Google Chrome, cât și magazinul Google Play Store de unde vom putea achiziționa și descărca jocuri sau aplicații în funcție de preferințe. Noile televizoare din gama Vision TV ce aduc platforma Android TV vor fi disponibile pentru achiziție la prețuri cuprinse între 1000 – 4600$.

via: khaleejtimes.com