HiSense dezvăluie seria de televizoare Smart TV H6 ce rulează android, și setul top-box Pulse PRO

0
438

HiSense continuă să fie devotat sistemului de operare Android, motiv pentru care au decis să îl folosească pe un nou hardware ce va oferi o serie de funcții Google TV. Pentru acest nou hardware, se pare că a fost ales Android 4.2.2.

hisense

Seria HiSense Smart TV H6 este printre primele care va folosi acest sistem de operare, televizoarele din gamă fiind echipate cu procesorul media Marvell ARMADA 1500 Plus, o variantă upgradată a modelului de anul trecut, care a fost folosit pe mai multe modele de televizoare. Seria HiSense H6 va avea diagonale cuprinse între 40 și 55 de inch, iar televizoarele vor sosi cu aplicațiile Social TV și Cloud, ce au fost dezvoltate de către companie.

Printre principalele specificații ale seriei HiSense H6, putem enumera: o rată de refresh de 120 Hz, calificare Energy Star 6.0, 1 GB RAM și 8 GB ROM. Telecomanda dispune de 30 de butoane, un air-mouse integrat cu funcția IQQI Smart Input și căutare vocală. Pentru cei care vor să dispună de aceste noi tehnologii, HiSense au scos pe piață setul top-box Pulse PRO, care păstrează multe dintre specificațiile lui HiSense H6, dar la fel ca și prima versiune Pulse, acesta poate fi conectat la orice televizor. Printre celelalte funcții disponibile pe Pulse PRO mai regăsim: NetFlix, Vudu HD, Amazon Instant Video, Youtube, Google Play, HDMI, IR, DLNA, WiFi, Bluetooth, USB și port Ethernet. Momentan detalii despre preț nu se cunosc.

Via: HiSense