HBO postează trei noi teasere pentru sezonul 4 din serialul Urzeala Tronurilor

0
63

De curând, producătorii serialului Urzeala Tronurilor, ce este difuzat pe HBO, au scos la iveală 3 noi materiale video promoționale pentru sezonul 4 din serialul cu același nume. Astfel putem admira câte un video pentru fiecare dintre marile case prezente în serial, și anume Stark, Lannister și nu în ultimul rând Targaryen.

got-4

Sezonul 4 din Urzeala Tronurilor va debuta pe 7 aprilie pe postul HBO, sezon în care lucrurile devin mult mai captivante. Pe lângă materialele video, HBO a postat și o serie de 18 postere cu membrii familiei Lannister, Stark, Daenerys și cu alte personaje îndrăgite din serial. După cum putem observa, fiecare dintre cele 3 videoclipuri prezintă diferite personaje văzute prin alți ochi.

Astfel, în primul teaser, copiii Stark și Jon Snow par a fi văzuți din perspectiva corbului cu trei ochi, în timp ce în clipul cu “Mama Dragonilor” avem ocazia să vedem puțin din Goflul Sclavilor prin ochii unuia dintre dragonii lui Daenerys. În cele din urmă, în videoclipul numărul 3 îl regăsim pe Tyrion Lannister, ce pare a se ascunde într-un tunel foarte întunecat.

Dacă încă nu ați văzut acest serial, încă mai aveți timp până în luna aprilie să recuperați primele 3 sezoane pierdute. Serialul este cu adevărat o capodoperă ce nu merită a fi ratată, la fel ca și cărțile pe care se bazează acest serial, cărți ce au fost scrise de nimeni altul decât George R. R. Martin.

Via: HBO