HBO 2 și HBO 3, de astăzi în grila de programe RCS & RDS; iată și tarifele pentru pachetul HBO

0
716

Printre modificările recente făcute de către cei de la RCS & RDS se numără și adăugarea posturilor HBO 2 și HBO 3, canale TV ce aduc conținut pentru întreaga familie. Pentru început, operatorul ține să ne amintească faptul că noile posturi sunt disponibile atât pentru clienții Digi ce au optat pentru HBO/HBO MaxPak, dar și pentru cei care le activează acum.

TV_graphic1 (1)

Extraopțiunea HBO ce include aceste noi canale TV poate fi adăugată la abonamentul Digi TV contra unei taxe lunare de 12.58 lei, sumă pentru care primim acces la următoarele posturi: HBO, HBO HD, HBO 2, HBO 3, și HBO 3 HD. De asemenea, există și opțiunea HBO MaxPak ce necesită plata unei taxe lunare de 13.55 lei.

Aceasta din urmă aduce pe lângă grila de programe HBO, și posturile Cinemax, respectiv Cinemax HD. Aflați că HBO 3 este defapt un rebranding pentru deja cunoscutul canal HBO Comedy, în timp ce HBO 2 este un post complet nou unde vor fi difuzate diverse programe, de la comedii, filme de acțiune, și până la filme destinate celor mici.