Focus Sat România a scos din grila de programe televiziunile Antena Group

0
547

Distribuitorul de servicii TV Focus Sat România, parte a operatorului telecom UPC, a scos de curând din grila sa de programe cele 5 televiziuni distribuite de către Antena Group. Dintre acestea fac parte: Antena 1, Antena Stars, Euforia Lifestyle, GSP TV și Atena 3.

antene-focus-sat

Oficialii companiei Focus Sat au declarat: “Decizia Focus Sat de a scoate temporar din grilă posturile mai sus menționate vine ca urmare a impunerii, de către Antena Group, a unor condiții și costuri inacceptabile, care ar avea repercusiuni directe asupra clienților Focus Sat și pe care compania continuă să le negocieze, în interesul acestora”.

Datorită eliminării din grila de programe a acestor televiziuni, Focus Sat va introduce 5 noi programe, fără costuri suplimentare. Aceste vor fi: Discovery Science, Discovery World, History Channel, National Geographic Wild și Bollywood TV. De asmenea, Cătălin Itu, Contry Director Focus Sat România, a declarat: „Considerăm că decizia Antena Group și modul de abordare a acestei situații sunt inacceptabile la adresa utilizatorilor, în contextul în care ni se solicită mărirea de peste 4 ori a costului per abonat. Această majorare de tarif ar genera un impact negativ asupra clienților noștri, iar acceptarea unei asemenea creșteri de preț în numele clienților nu a reprezentat o opțiune rezonabilă pentru noi. Vrem să ne asigurăm că toate solicitările Antena Group au în vedere oferirea unor condiții stabile și rezonabile, în raport cu valoarea oferită clienților și că promisiunile făcute clienților Focus Sat vor fi respectate și pe viitor. De aceea continuăm să explorăm toate opțiunile, în speranța găsirii celei mai bune soluții pentru clienții noștri”.

Via: Wall-street