Filmul Warcraft e gata, aşteptam primele trailere

0
90

Se pare că filmările la pelicula Warcraft au fost încheiate şi acum aşteptăm şi primele teasere şi trailere. Multă lume aşteaptă două filme legate de gaming în ultimii ani: World of Warcraft şi Halo. Regizorul lui Warcraft este Duncan Jones, care dacă nu mă înşel a regizat şi genialul Moon din 2009.

warcraft

Duncan Jones a postat pe Twitter vestea că filmul a fost finalizat, după ce filmările au început în ianuarie. Oficial această producţie va debuta pe 11 martie 2016 şi banuiesc că urmează luni întregi de editare şi post procesare. Personal, consider ca “filmat” e un cuvânt forţat, de vreme ce Warcraft va fi cel mai probabil compus din secvenţe CGI în majoritatea sa. Ne aşteptam să vedem bătălii între oameni şi orci şi bănuiesc că şi Blizzard a contribuit la acest proiect.

Aparent vom vedea primul trailer pentru film în cadrul Comic Con 2014, care va avea loc între 24 şi 27 iulie. Nu vă aşteptaţi la prea mult, ci mai degrabă la un teaser, de vreme ce nu cred că sunt gata secvenţe complete din film. Personal, aştept mai degrabă un film despre Starcraft, dar dacă apare la fel de greu ca jocurile, nu va fi gata nici în 2060.

Via Ubergizmo