Filmul Warcraft a fost amânat din nou, până în vara lui 2016

0
437

Filmul Warcraft produs de către Universal şi Legendary trebuia să debuteze către finalul acestui an, în aceeaşi perioadă cu noua peliculă Star Wars. Ei bine, studiourile producătoare au decis să evite aglomerata perioadă de sărbători, lansând Warcraft vara viitoare.

warcraft-logo-640x345

Iniţial s-a vorbit despre data de 11 martie 2016, dar acum se discută despre 10 iunie, care pică într-o vineri. Informaţia a apărut pe web prin intermediul unui tweet al celor de la Legendary, deci îi dăm crezare. Încă nu e foarte clar de ce filmul a fost amânat atât de mult, dar totuşi şi îmi vine greu să cred că e doar din vina lui Star Wars VII.

E drept ca şi Blizzard are obiceiul să îşi amâne şi întârzie jocurile, de vreme ce încă aşteptăm partea finală din Starcraft 2. Ştim şi că Warcraft a încheiat deja filmările şi se afla în post producţie acum, proces care fusese estimat la o durată de 20 de luni. Filmele inspirate după jocuri populare au obiceiul să dea greş şi vă amintesc aici numai de Doom şi Bloodrayne, ca să nu mai vorbim de catastrofe ca Street Fighter sau Mortal Kombat.

Va fi Warcraft mai bun? Cu un regizor că Duncan Jones, care a creat excelentul “Moon”, totul ar trebui să iasă măcar OK.

via Ubergizmo