Evolio lansează Smart TV Box; divertisment personalizat pentru acasă

0
345

Astăzi, cei de la Evolio, în parteneriat cu SeeNow au prezentat Evolio Smart TV Box, un mini-pc care îți tranformă televizorul LCD standard într-un device inteligent. Acest tv-box oferă acces la internet și la o colecție impresionantă de filme, seriale, documentare și posturi TV.

ScreenShot015

Pe lângă acest conținut media, vom avea posibilitatea de a instala și jocuri sau aplicații Android. Evolio Smart TV Box rulează sistemul de operare Android 4.2 și dispune de un procesor dual-core de 1.2 GHz. Acest dispozitiv permite conectarea oricărui televizor prin intermediul unui cablu HDMI. Din comunicatul de presă aflăm că Evolio Smart TV Box este primul device ce vine cu un abonament perplătit la serviciul Seenow pentru o perioadă de 6 luni.

Odată cu aplicația Seenow veți avea acces la peste 60 de posturi TV, seriale, mii de filme, desene animate și emisiuni TV. Puteți folosi acest Smart TV Box și ca pe un mini-PC dacă îi veți atașa o tastatură și un mouse. Evolio Smart TV Box are o memorie de stocare de 4 GB și 1 GB RAM DDR3. Regăsim porturi ca: USB, HDMI, RJ45 și acceptă extinderea memoriei prin card SD. Prețul acestui Smart TV Box este de 449 lei, și poate fi achiziționat de pe Evolioshop.