E3 2014: Alienware lansează Alpha Steam Machine, un PC de gaming de 549 dolari

1
47

În aceste zile are loc faimosul show destinat gamerilor şi cunoscut drept E3, unde debutează de obicei noi console, jocuri şi servicii legate de gaming. În cadrul sau Alienware a lansat un PC de gaming numit Alpha Steam Machine. El costă 549 dolari.

alienware-alpha-gaming-pc-steam-machine-620x197

Acest produs se mulează pe strategia de cucerire a sufrageriilor pe care Valve o aplica în ultima vreme. Astfel, ei şi partenerii lor hardware lansează PC-uri cu alură de console, dotări de top şi Steam OS la bord, plus un joystick special. Alpha vine cu Windows 8.1, include un controller de Xbox 360 calibrat să funcţioneze cu acest device şi o interfaţă customizata de Valve.

Steam OS poate fi descărcat pe terminal de îndată ce iese din beta. Alienware promite că Alpha va sosi la timp pentru perioada de shopping de la iarnă. Configuraţia de bază include un procesor Intel Core i3, 4 GB RAM, HDD de 500 GB, WiFi integrat şi o placă grafică Nvidia customizata. Alpha poate ajunge până la un procesor Core i7, cu HDD până la 2 TB şi până la 8 GB RAM.

Via ZDNet