E-Boda prezintă oficial dispozitivul HDMI de streaming wireless numit Full Stream

0
451

În cursul zilei de ieri, în cadrul unui eveniment ce a avut loc în București, compania autohtonă E-Boda a prezentat Full Stream, un mic dispozitiv cu intrare HDMI ce promite o experiență de streaming mult mai completă decât o soluție similară cum ar fi Miracast.

Full Stream_7_500x307

Acest mic device se conectează într-un mod foarte facil la televizor sau monitor prin intermediul portului HDMI, iar printre funcțiile oferite se numără și rularea de aplicații în timpul streamingului wireless pe televizor, sau a posibilității de dublare a display-ului, funcție cunoscută și sub numele dual-display.

DSCN1970_500x347

Potrivit lui Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda, se pare că românii își doresc o experiență cât mai completă de utilizare a device-urilor deținute, printre care se numără smartphone-uri, tablete sau notebook-uri. Odată cu lansarea acestui dispozitiv, o tabletă sau un smartphone pot deveni o sursă dublă de divertisment pentru toți membrii familiei.

DSCN1978_500x326

E-Boda Full Stream va putea rula cu numeroase device-uri, care la rândul lor vor rula sisteme de operare variate, cum ar fi Android, iOS, Mac sau Windows. Pe partea hardware, aflați că E-Boda Full stream dispune de un procesor AM8251, o memorie RAM de 128 MB și o capacitate de stocare de 128 MB. Acesta va putea fi achiziționat în curând de pe site-ul e-boda.ro la un preț de 199 lei.

via: Mobilissimo.ro