Dolce Sport va transmite Euro 2016, turneu la care România are toate şansele să participe

0
92

După ce România rămâne neînfrânta în campania de calificare la EURO 2016, echipa noastră are toate şansele să participe la turneul de anul viitor, din Franţa. Între timp, după ce am aflat că TVR nu va transmite meciurile de EURO, descoperim în schimb că Dolce Sport ne va oferi transmisiuni din cadrul acestei competiţii.

euro-2016

Campionatul European de fotbal din 2016 va putea fi urmărit integral la Dolce Sport, cu toate cele 51 de meciuri difuzate în direct pe canalele televiziunii deţinute de Telekom România. 28 de partide vor avea parte de exclusivitate la Dolce Sport. 24 de echipe din Europa se vor întâlni în această competiţie, care se va desfăşura intră 10 iunie şi 10 iulie.

Clienţii Telekom România vor avea parte şi de o experienţă multi-ecran, putând urmări live campionatul nu doar pe televizor, ci şi pe laptop, tableta sau telefon. Acest lucru se poate întâmpla prin intermediul platformei Telekom TV Web & Mobile. Dolce Sport a obişnuit deja pasionaţii de sport cu transmisiuni de la evenimente precum UEFA Champions League, UEFA Europa League, campionatele Angliei, Italiei şi Germaniei, dar şi Liga 1 şi Formula 1, NBA sau turnee de tenis şi gale de box.