Dell lansează un prim dongle HDMI numit Cast; disponibil pentru 80$

0
395

Deși compania Dell este cunoscută în special pentru laptop-urile, tabletele și smartphone-urile pe care le produce, iată că aceștia intră acum pe un nou segment de produse, și anume dongle-urile HDMI, dispozitive care ne ajută în streamingul de conținut video. Recent, compania în cauză a anunțat lansarea lui Dell Cast, un device de media streaming ce va ajunge pe piață la un preț de 80$.

dell-cast

Printre specificațiile lui Dell Cast regăsim conectivitate WiFi și Bluetooth, standarde ce ne vor oferi suport pentru conectarea la internet, cât și pentru atașarea unor periferice cum ar fi un mouse sau o tastatură Bluetooth. După ce vom introduce dongle-ul Cast în portul HDMI din spatele televizorului și conecta prin microUSB, tot ce va trebui să facem este să descărcăm aplicația Dell Cast pe tabletă.

Astfel, vom putea reda fișierele noastre audio-video direct pe ecranul televizorului prin intermediul conexiunii wireless. Aflăm că în acest moment, Dell Cast funcționează foarte bine cu tabletele din gama Dell Venue, urmând ca în viitor să fie introdus și suport pentru tabletele Dell ce rulează platforma Windows.

via: ubergizmo.com