Începând de astăzi, Chromecast beneficiază de 10 noi aplicații!

9
109

La timp pentru sărbători, așa începe articolul prin care cei de la Google ne anunță că de astăzi, dongle-ul Chromecast va beneficia de 10 noi aplicații. Ne vom putea bucura de sport, știri, clipuri video și multe altele prin intermediul aplicațiilor VEVO, Red Bull TV, Songza, PostTV, Viki, Revision 3 și BeyondPod.

nexusae0_2013-12-10-10_21_42-Chromecast_thumb

De asemenea, special pentru cei care vor să-și distribuie conținutul media personal direct pe TV, au fost lansate și aplicațiile Plex, Avia și RealPlayer Cloud. De acum înainte nu mai este nevoie să vă înghesuiți în jurul unui ecran de mici dimensiuni, veți putea distribui toate pozele și videoclipurile folosind telefonul, tableta sau laptop-ul.

Pentru a afla mai multe despre aceste aplicații și pentru a fi la curent cu noutățile, tot ce trebuie să faceți este să urmați acest link, loc unde veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie. Pentru a putea începe distribuirea de conținut folosind aceste aplicații, trebuie să va asigurați că aveți ultima versiune pentru Android sau iOS, sau să folosiți Chrome de pe laptop. Aplicațiile vor sosi în zilele viitoare.

Via: Chrome Blog