Consola XBOX One este aici! Disponibilă prin evoMAG!

2
351

Dacă ieri aflam faptul că noua consolă a celor de la Sony, și anume PlayStation 4 va fi lansată pe 29 ianuarie 2014, iată că astăzi principalul rival, Microsoft și-a adus consola Xbox One și în România. Aceasta este disponbilă spre achiziționare prin intermediul distribuitorului online evoMAG.

xbox one d1 (1).jpg.320

Pe lângă funcția de gaming, Xbox One mai permite și navigarea prin muzica, filmele și serialele tale preferate. Noul controller a fost îmbunătățit cu peste 50 de tehnologii inovatoare, butoanele, trigger-ele și bumper-ele fiind mult mai accesibile. Datorită vibrațiilor din acest controller vei putea simți zdruncinăturile, căzăturile și focurile armelor în HD. Xbox One dispune de un CPU x86-64 AMD Jaguar, 8 core-uri, un GPU AMD Radeon APU, 1.23 TFLOPS, 8 GB DDR3 RAM, dintre care 5 GB alocați jocurilor, și o capacitate HDD de 500 GB.

22(2)

Avem la dispoziție o ieșire audio 7.1 cu sunet surround, 3 intrări USB 3.0 și un port HDMI. Pe partea de conectivitate, consola dispune de Ethernet, WiFi și Bluetooth 2.1. Printre accesoriile incluse regăsim un controller wireles. Xbox One poate fi achiziționată de pe evoMAG la pachet cu jocul Forza Motorsports 5 la prețul de 3.399 lei.