Consola de jocuri Ouya 16 GB a fost lansată oficial; costă doar 129$

0
101

Ouya este una dintre consolele de jocuri bazate pe sistemul de operare Android ce a fost în centrul atenției anul trecut. Deși în momentul lansării era disponibilă doar varianta de 8 GB, în perioada sărbătorilor, cei de la Ouya au scos pe piață și o versiune limitată cu 16 GB de stocare.

ouya-16gb

Se pare că acum, compania a decis ca această consolă în varianta de 16 GB să nu mai fie o ediție limitată, astfel Ouya a lansat oficial consola de 16 GB, ce vine și cu câteva îmbunătățiri aduse conexiunii Wifi, un finisaj negru, și un controller ce dispune de un design redefinit.

Controller-ul a fost modificat astfel încât joystick-ul și butoanele sunt acum mult mai bune, iar momentele de lag fiind aproape insesizabile. De asemenea, această nouă variantă a consolei Ouya dispune de noul update software ce aduce o îmbunătățire a performanței de gaming. Consola Ouya de 8 GB costă în aceest moment 99$, în timp ce varianta de 16 GB are un preț de 129$. Cei interesați pot comanda doar consola de 8 GB de pe Amazon, pentru moment varianta de 16 GB nefiind încă listată.

Via: Ubergizmo