Compania Nuance lansează platforma Dragon TV; aduce conținut personalizat și recunoaștere vocală biometrică

0
79

Acum câteva zile, compania Nuance Communications Inc. a anunțat faptul că de acum înainte, platforma Dragon TV pentru televizoarele smart va include funcția de recunoaștere a vocii, seturi top-box și aplicații ce pot rula și pe un al 2-lea ecran conectat. Astfel, această platforma Smart TV aduce o experiență mult mai personalizată.

7

Pe lângă recunoașterea vocală, platforma Dragon TV va autentifica vocea unică a fiecărui utilizator, în acest mod el fiind capabil să ofere conținut personalizat pentru fiecare membru al unei familii în parte, aceștia având acces imediat la programele preferate, home screen-uri personalizate sau la rețelele de socializare preferate.

Această tehnologie de recunoaștere a vocii folosește amprentele vocale unice a utilizatorului pentru o autentificare mult mai rapidă care creează o experiență mult mai personalizată. În acest moment, compania Nuance Communications Inc. deține peste 35 de milioane de amprente vocale create de către utilizatori, ceea ce reprezintă peste 80% din cota de piață pe acest segment.

Michael Thompson, vice-președinte executiv și manager general Nuance Mobile, afirmă: “Aceasta reprezintă o extindere a capabilităților noastre de recunoaștere vocală, care încă o dată transformă modul în care putem controla televizorul. Accesul rapid și simplu la conținutul media, este un serviciu premium în majoritatea locuințelor – cu atât mai mult, atunci când este vorba despre un dispozitiv comun ca și televizorul. Cu ajutorul tehnologiei de recunoaștere vocală, Dragon TV aduce atât personalizare, cât și acces nelimitat la seriale, filme, conținut media și multe altele”. 

Via: Heraldonline