Compania LG Electronics se va orienta mai mult spre televizoare Smart TV, iar smartphone-urile vor fi lăsate pe locul 2

0
76

Potrivit unui raport, LG se va orienta de acum înainte mai mult spre televizoarele Smart TV, iar categoria de smartphone-uri va fi lăsată pe locul 2. Aceștia cred că televizoarele Smart sunt viitorul, și sunt o gamă de produse din care pot scoate mai mult profit, spre deosebire de telefoanele inteligente, care din câte se pare, nu generează vânzări atât de mari încât să îi mulțumească pe cei de la LG.

juhjj

Un raport venit din Coreea susține că LG va reduce personalul de lucru pe partea de dispozitive. După lansarea lui LG G2, și a noului Nexus 5 în parteneriat cu Google, cei de la LG au reușit să aibă ceva de spus pe piața smartphone-urilor, dar totuși aceștia decid să insiste pe Smart TV-uri. Această schimbare către televizoarele inteligente vine la câteva zile după ce aflam că Smart TV-urile trimit date despre comportamentul utilizatorilor, deși opțiunea aceasta era dezactivată.

Problema televizoarelor a fost adusă la cunoștiință de către cei de la BBC, iar apoi, compania LG a realizat o anchetă, din care a rezultat că așa se întâmplă defapt, televizoarele continuau să trimită date despre programele vizionate fără voia utilizatorilor. LG a promis că va scoate în curând un update menit să rezolve această problemă.

Via: Mobileworldwide