Compania Element 14 lansează o placă de sunet pentru Raspberry Pi ce costă doar 33$

0
77

Pentru cei care nu cunosc denumirea Raspberry Pi, aflați că acesta este un mini-PC accesibil ce poate fi cu ușurință folosit pentru a aduce experiența Smart TV pe un televizor LCD standard, procedeu despre care v-am povestit într-un articol anterior.

callout

Acum, acceași companie care a produs și device-ul amintit mai sus lansează pe piață o placă de sunet accesibilă ce se potrivește de minune pentru acest mini-computer. Această placă de sunet dispune de un procesor audio ce suportă o rezoluție audio de până la 24-bit / 192 KHz. Printre principalele porturi pe care le regăsim se numără o ieșire audio prin intermediul unui jack 3.5 mm.

Astfel, compania Element 14 vă pune la dispoziție o metodă alternativă de a aduce experiența Smart TV chiar pe televizorul vostru standard, fără a fi nevoie de o investiție majoră. Ne așteptăm ca noua placă de sunet să fie importată și în România în curând prin intermediul site-ului robofun.ro, magazin ce vinde în acest moment și mini-computerul Raspberry Pi la prețul de 188 lei.

via: Techcrunch