CNA aprobă rebranduirea televiziunii Transilvania Live în Look Plus; Ei vor difuza meciuri din Liga 1!

0
351

CNA a aprobat în şedinţa de ieri rebranduirea televiziunii Transilvania Live în Look Plus, acest post urmând să transmită în următorii 5 ani meciurile din Liga 1. Transmisia va avea loc atât pe acest canal, cât şi pe Look TV.

transilvania-live-logo

Acelaşi Consiliu a aprobat joi solicitarea societăţii NCN Studio TV S.A. de modificare a denumirii televiziunii Transilvania Live în Look Plus. A fost aprobat şi noul acţionariat al societăţii care deţine postul de televiziune şi două licenţe audiovizuale pentru Look TV, una de satelit şi una de cablu. Principalul acţionar al acestor televiziuni este Benno Heidelberger, prin intermediul societăţii Librum Investment.

În luna aprilie a acestui an aflăm că Look TV şi Transilvania Live au ajuns la o înţelegere cu Intel Sky Broadcast cu privire la difuzarea în direct a meciurilor din Liga 1 şi Cupa Ligii. Memorandumul acestei înţelegeri menţionează şi drepturi de difuzare în direct, pentru înregistrări, online şi pe mobil a meciurilor de fotbal din campionatul intern. După cum ştiţi UPC va avea în grila aceste canale, difuzând meciurile Ligii 1.

Via Mediafax