Charlize Theron şi o actriţă româncă joacă în superproducţia Netflix “The Old Guard”

0
1409

Netflix a lansat în această săptămână primele imagini din producţia “The Old Guard”, un film cu super eroi, care le are pe Charlize Theron şi Anamaria Marinca în distribuţie. Producţia va debuta pe 10 iulie şi are ca subiect un grup de mercenari care nu poate muri vreodată în luptă.

Acest grup va proteja lumea muritorilor secole întregi, având-o pe Charlize ca lider. Echipa este trimisă într-o misiune urgentă, ocazie cu care abilităţile personajelor sunt puse la test, iar Andy şi Nile trebuie sa apare grupul de o ameninţare misterioasă. Filmul este regizat de către Gina Prince-Bythewood şi este bazat pe comic book-ul lui Greg Rucka. În distribuţie se mai află şi Chiwetel Ejiofor, Matthias Schoenaerts şi Harry Melling.

Soldaţii au vârste de sute de ani şi tocmai au descoperit că un alt nemuritor a fost trezit şi cineva le-a descoperit secretul. Din ce am înţeles aceşti mercenari nemuritori şi-ar fi pierdut motivaţia şi au încercat să stea ascunşi printre oameni de-a lungul secolelor. Charlize a declarat că a simţit că e important să redea cât mai bine senzaţia de presiune şi greutate a mileniilor trăite pe umerii personajului său. Personajul lui Theron se numeşte Andromache of Scythia şi a murit de sute de ori.

Numele său este inspirat de o piesă a lui Euripide şi înseamnă “cea care se lupta cu bărbaţii”. Personal fotografiile dezvăluite până acum îmi dau un vibe de “Suicide Squad” care se ia în serios sau de Hancock care e mai matur şi dark.

Producţia vine pe Netflix pe 10 iulie.