CES 2020: Samsung Sero TV este un televizor rotativ pentru generaţia TikTok şi Instagram

0
578

Pe lângă noile televizoare QLED 8K cu care Samsung a venit la CES 2020, compania s-a prezentat cu un inedit televizor rotativ. Se numeşte Samsung Sero TV şi se poate roti vertical pentru a consuma feed-uri de TikTok şi Instagram. Suntem în epoca video-urilor verticale aparent şi Samsung vrea să capitalizeze pe această temă.

Sero TV este un televizor 4K de 43 de inch, care poate trece din mod landscape în portret. E gândit pentru consum de video TikTok, Snapchat, Instagram şi altele de gen. În plus, îţi poţi vedea cum trebuie şi clipurile filmate Portret, fără a mai avea bare negre pe lateral. Sero a debutat deja în Coreea de Sud, dar acum se orientează şi spre Europa şi SUA. Sero TV vine cu un suport special care include un sistem de boxe 4.1 de 60 W.

Există şi o distanţă destul de mare pe verticală încât ecranul să nu lovească podeaua atunci când se roteşte. Samsung a creat un sistem special de sincronizare cu telefoanele sale, prin care o simplă atingere a smartphone-ului de rama TV-ului începe mirroring-ul. Există şi suport AirPlay 2 pentru posesorii de iPhone. La bază avem aici un televizor 4Q QLED, cu iluminare din margini şi fără full array local dimming.

Samsung a mai prezentat şi seria de televizoare “lifestyle”, care include modelele Serif, gândite pentru a se deghiza în fundalul sufrageriei tale. Apare şi modelul The Frame, care afişează opere de artă atunci când nu este utilizat pentru playback video. Serif vine în variante de 43, 49 şi 55 inch, cu suport AirPlay 2 şi un tag NFC pentru pairing cu telefoanele Android. The Frame vine în variante de 32, 50 şi 75 inch.