CES 2020: Philips a prezentat noi televizoare cu Android TV, inclusiv un model cu “Gaming Mode”

0
336

După ce am scris despre noile televizoare Samsung, LG şi Sony de la CES 2020, e momentul să vedem ce ne-a pregătit Philips. Compania a pus accentul pe modele Android TV şi a lansat inclusiv un TV care e axat şi optimizat pentru gaming, inclusiv oferind suport Google Stadia.

Philips 5905 Series este o gamă de televizoare 4K cu Android TV, cu diagonale între 43 şi 75 de inch. Ele sunt optimizate atât pentru gaming-ul pe consolă, cât şi pe cel prin Google Stadia. Au un “Gaming Mode” special, iar odată ce acesta este activat, latenţa televizorului scade cu 50% faţă de modelele Philips Android TV anterioare. Scăderea de latenţă ar trebui să se observe şi pe gameplayul de pe consolele clasice.

Philips a mai lansat şi seriile de televizoare 5704 şi 5505 cu Android TV la bord. Ambele au Google Assistant disponibil pe telecomandă, iar seria 6705, care vine peste câteva luni e axată pe un control complet hands free. Aceste modele au microfoane far field, cu anulare de ecou. În muchia de jos a ecranului se află microfoane cu anulare de zgomot, utile pentru a captura comenzile vocale cât mai bine.

Compania producătoare a mai oferit şi un preview pentru noi modele TV 4K OLED cu tehnologie Ambilight, care sincronizează playback-ul media cu 3 sisteme de iluminare integrate în lateralul televizorului. Aceste modele au de toate: Dolby Atmos, Dolby Vision, HDR10, HDR10+. Aşteptăm acum şi preţurile.