CES 2020: Hisense prezintă televizoarele Quantum Series şi un proiector short throw

0
460

HiSense nu e un brand de care auzim prea des în Europa, dar având în vedere că ei deţin brandul Roku fac ceva valuri în SUA şi în Vest. La CES 2020 au prezentat noile televizoare din seria Quantum, alături de un proiector short throw. Avem detalii despre ele mai jos.

Proiectorul L5 4K Ultra Short Throw Laser TV impresionează prin faptul că oferă o rezoltuie 4K şi proiectează o imagine cu diagonală de până la 100 inch. Costă 5999 dolari. Cât despre noile televizoare, avem două modele Quantum Series noi, dar şi modelul R8F, primul ULED 4K Roku TV, alături de un XD9G, un 4K ULED XD TV. Lista e întregită de un Android TV H65G Series 4K şi un model de buget Roku TV H4G.

Televizoarele H9G Quantum Series au tehnologie ULED, alături de Dolby Atmos şi Dolby Vision. Includ zone de dimming local, microfoane în muchie şi control vocal prin Google Assistant. Rulează Android TV şi permit descărcarea şi streaming-ul de conţinut.

H8G sunt televizoare Quantum similare, dar fără microfoanele ascunse în muchie, înlocuite de telecomandă cu control vocal. Pentru cei care se întreabă ce e cu acel “ULED”, el este răspunsul în varianta Quantum Dot pentru OLED, la pachet cu HDR10 şi HLG. Modelele de 55 sau 65 inch pornesc de la 500 şi 700 de dolari. Există şi un model LCD Roku ieftin de doar 228 de dolari, cu diagonală de 43 inch.