CES 2014: Iată un Hands on rapid cu Smartv TV-ul flexibil Samsung (Video)

0
173

Cei de la Sammyhub au fost destul de norocoşi încât să vadă în acţiune de aproape noul Smart TV flexibil Samsung prezentat la CES 2014. Acesta este doar un prototip, care vine cu un mecanism special ce permite curbarea panoului televizorului sau îndreptarea sa.

bendable-tv

Vă reamintesc că acesta este un model LED de 85 de inch şi mai degrabă decât flexibil Samsung prefera termenul “indoibil”. Cu o singură apăsare a unui buton de pe telecomandă, acest televizor îşi va îndoi marginile către exterior, cu o formă curbată familiară deja dacă aţi văzut modelul lor de 105 inch. Dacă apăsaţi din nou pe buton, procesul se întâmplă invers şi forma revine la platul obişnuit pentru un HDTV.

bendable-tv-1

Acest televizor LED oferă o rezoluţie 4K şi ceea ce trebuie să aflaţi e ca şi rivalii de la LG au un televizor flexibil, dar unul OLED de 77 de inch, care a primit mult mai puţină acoperire din partea presei. Deocamdată nu avem preţuri sau date de lansare pentru produse, dar suntem siguri că preţurile vor fi de ordinul miilor de euro, sau poate chiar zecilor de mii.

via Sammyhub