Cei mai de succes tineri români de pe YouTube Ep.3: Mikey Hash (Doza de Haș)

0
105

Mai acum câteva săptămâni am început să vă prezentăm câțiva dintre cei mai populari tineri români de pe YouTube, articole din care ați putut afla mai multe despre Tequila (Bianca Adam) și Mihai Țăranu (Zmenta). Acum am ajuns la cel de-al 3-lea episod din această serie, în care o să vi-l prezentăm pe tânărul Mikey Haș, celebru pentru videoclipurile ce apar în fiecare vineri, sub numele de DoZa De Haș.

maxresdefault

Mihai Holhoș, alias Mikey Hash, este un tânăr de 26 de ani din Deva, ce a început să încarce videoclipuri pe site-ul de socializare YouTube în martie 2011 la recomandarea prietenilor, videoclipuri în care prezintă diferite filmulețe și articole amuzate adunate de pe internet. De la un proiect pe care l-a început în joacă, Mikey a reușit să dețină chiar și o emisiune difuzată în acest moment pe Antena 1.

http://www.youtube.com/watch?v=qP261mk62n8

Emisiunea este intitulată iComedy, și conține o mulțime de momente amuzante, inspirate din viața reală, ceva asemănător cu emisiunea încărcată săptămânal pe YouTube. Pagina de Facebook Doza de Haș are în prezent peste 325.000 de like-uri, în timp ce canalul de pe YouTube numără peste 505.000 de abonați. Unul dintre cele mai vizualizate videoclipuri încărcate este Întrebări tâmpite, ce are peste 720.000 de vizualizări. De asemenea, Mickey Hash a lansat recent o aplicație în care veți găsi toate videoclipurile încărcate. Aceasta este disponibilă pentru Android și poate fi descărcată de aici.