Bang & Olufsen BeoVision Avant este un televizor UHD de 55 icnh care se roteşte în direcţia ta (Video)

0
373

Bang & Olufsen a organizat un eveniment pompos în această săptămână, pentru a prezenta un nou televizor UHD, pe numele său BeoVision Avant. El se remarcă printr-un suport rotitor, astfel că televizorul se mişca mereu cu ecranul în direcţia privitorului.

bangandoavant1_620_wm

Avem de-a face aici cu un TV Bang & Olufsen BeoVision Avant, cu diagonală de 55 inch şi preţ în jurul a 8000 de dolari, plus încă 2000 de dolari pentru suportul rotitor. Televizorul dispune de difuzoare stereo, plus un al treilea difuzor central pentru redarea mai bună  a dialogului. Acest model vine cu integrare Spotify şi Deezer, WiFi, 6 porturi HDMI şi suport pentru audio wireless.

bangandoavant2

Difuzoarele acestui televizor vor ieşi de sub ecran şi se vor extinde pe întreaga lungime a părţii inferioare, deci şi ele sunt mobile. Telecomanda BeoRemote One, cea produsă de Bang & Olufsen permite controlul televizorului, dar şi al altor device-uri ca un set top box sau PlayStation. BeoVision Avant are un design avantgardist şi preţul nu e chiar mare pentru un TV 4K.

Via Engadget