Aşa arată televizorul Samsung 8K fără margini, care ar putea sosi la CES 2020

0
1090

Între conectivitatea 5G şi consolele noi PlayStation şi Xbox, e clar că ne pregătim de epoca graficii 8K. Televizoarele 8K existau de ceva vreme, dar sunt pe cale să devină accesibile publicului de masă, în vreme ce designul celor noi evoluează. Samsung spre exemplu ne-ar fi pregătit un televizor 8K fără margini, cu ecran edge to edge, care tocmai a scăpat online.

Televizorul ar urma să fie prezentat la CES 2020, show tech care începe 6 ianuarie în Las Vegas. Acolo vedem în mod tradiţional “the best of the best” ca televizoare, laptopuri, frigidere şi dispozitive Internet of Things. Nu suntem deloc străini de televizoare cu muchii cât mai înguste, iar trendul se tot manifestă în tech în ultima vreme. Avem telefoane edge to edge, laptopuri cu screen to body ratio impresionant şi automat cu camera mutată deasupra, în tastatură sau în mecanisme pop up.

Rezultatul pe care îl putem privi în aceste imagini arată impresionant. Televizorul e capabil să se deghizeze aproape complet în fundalul din acea sufragerie. E posibil să avem de-a face cu o fotografie de presă şi avem totuşi nevoie de fotografii “hands on” pentru a ne convinge cum stăm de fapt. Zvonurile afirmă că acest televizor 8K Samsung va sosi cu o diagonală de 65 inch, dar şi mai mult de atât. Probabil va fi un model QLED, cu cel mai nou Tizen OS la bord.

Aparent nu va sosi singur, ci şi cu un soundbar nou, modelul Q800T. El vine cu tehnologie de la Samsung Audio Lab din California, cu un număr mare de difuzoare, cu subwoofer şi surround generos. Sperăm şi la un sistem intuitiv de montat televizorul pe perete, pentru a îl “deghiza” şi mai bine în peisaj.