Apple TV e gata să devină hub pentru întreaga casă şi divertismentul de sufragerie

0
385

Apple TV părea din start un candidat ideal pentru a deveni un hub pentru întreaga casă şi pentru a avea un rol important în concept Smart Home. După ce Apple a lansat HomeKit lucrurile au devenit mai interesante, iar azi aflăm mai multe detalii.

pl3cl09zo50gohjepp9k

Aflaţi că odată sosirea noului software beta Apple TV primim şi suport HomeKit, deci Apple TV a devenit oficial un device care uneşte întregul ecosistem iOS dintr-o locuinţă. Odată ce vă logaţi în iCloud pe Apple TV, set top boxul vostru va deveni un punct de acces pentru interfaţa HomeKit. Informaţiile legate de casă interconectata vor putea fi sincronizate pe Apple TV şi Keychain va fi implicat şi el în proces.

Imaginaţi-vă că staţi în sufragerie, aveţi un Apple TV şi folosiţi un iPhone că telecomanda pentru el. Apple TV a devenit un Smart Home hub brusc şi folosiţi handsetul conectat la el pentru a regla iluminarea, termostatul, alarmele casei şi eventual şi unele electrocasnice. Există şi alte direcţii în care Apple TV poate evolua, precum cea de consola de jocuri, folosind engine-ul Apple Metal.

Viitorul sună foarte interesant pentru posesorii Apple TV.

via Gizmodo