Apple pregăteşte un serviciu Web TV, discută cu potenţiali parteneri

0
74

Apple se află în discuţii cu diferiţi parteneri şi furnizori de servicii pentru a lansat un serviciu de streaming TV, conform celor de la re/code. Se pare că Apple va vinde direct către consumatori pachete de programe TV, dar nu întreaga serie de programe pe care o oferă şi furnizorii de servicii TV.

AppleTV_Main-Menu_Movies_US-ONLY_PRINT

Discuţiile se afla încă în stadiu preliminar, deci va mai trece ceva timp până ce un serviciu/produs se va concretiza. Vestea vine pe fondul lansării de servicii similare, precum Dish şi al său Sling TV sau Sony care a anunţat serviciul Cloud TV în SUA luna trecută. CBS a lansat All Access în octombrie 2014, iar HBO pregăteşte o versiune specială a aplicaţiei HBO Go, pe bază de streaming.

Apple TV ar putea să includă un serviciu de tip OTT, iar acest zvon circula deja de câţiva ani, deci trebuie să se concretizeze la un moment dat. Cu 2 ani în urma existau discuţii între Apple şi Time-Warner pentru a crea un set top box, care va funcţiona în reţeaua de cablu a companiei. Între timp Tim Cook a anunţat că Apple a vândut peste 25 de milioane de modele Apple TV de la lansarea lor.

via broadbandtvnews