Apple Music ajunge pe televizoarele inteligente Samsung

0
467

Apple Music e pe val în aceste zile, între extinderea în 52 de ţări noi, dar şi apariţia pe televizoarele Samsung. Până acum dacă aveai unul dintre TV-urile smart de la Samsung ar fi trebuit să ai un Apple TV box dacă doreai să accesezi colecţia ta de muzică (sau streaming de pe iPhone). Acum soluţia vine nativ pe televizoarele sud coreenilor.

Acum trebuie doar să ai un televizor inteligent Samsung din 2018 sau mai nou şi poţi accesa Apple Music. În plus, te ajută şi dacă ai vreun TV media player mai răsărit. Primeşti acces la catalogul Apple de zeci de milioane de piese, dar şi la Beats 1 Radio şi la videoclipuri sau documentare muzicale, unele în exclusivitate. Interfaţa e împărţită în tile-uri şi are taburile sus. La început când faci setupul vei pune câteva trupe preferate şi de acolo AI-ul va învăţa ce să îţi recomande. Poţi şi descărca piese sau să le asculţi doar online.

Apple Music a început să ajungă şi pe boxe inteligente cu Alexa şi Android în ultima vreme, iar Apple vrea să cucerească tot mai multe dispozitive. Anul trecut în primăvară şi Apple TV+ ajungea sub formă de aplicaţie pe televizoarele Samsung, deci nu mai există ideea aceea de “ecosistem restrictiv, închis şi limitat”. Samsung devine tot mai mult companie de servicii, nu neapărat doar de hardware. Iar Apple Music încearcă să ajungă din urmă Spotify, deşi mai are mult de lucru.

Reţineţi şi că televizoarele noi Samsung vin cu suport AirPlay 2, ceea ce însemna că deja aveaţi probabil muzica de pe iPhone pe TV via streaming. Totuşi o aplicaţie nativă face lucrurile mai uşoare. Puteţi şi să vă abonaţi la Apple Music cu un cont nou, dacă nu aveţi unul şi primiţi o lună de gratuitate.