Apple actualizează aplicaţia Remote pentru conectarea unui terminal iOS la Apple TV

0
85

Apple a lansat în această săptămână o actualizare pentru aplicaţia Remote de pe iOS, cea care permite interacţiunea cu Apple TV. Acum puteţi beneficia de câteva noi opţiuni când vine vorba de playback de conţinuturi folosind faimosul media device Apple.

Screen-Shot-2014-03-10-at-4.58.53-PM-640x536

Veţi putea controla iTunes Radio cum faceţi în cazul muzicii pe care o ascultaţi în library-ul iTunes. În plus veţi putea naviga printre filmele şi seriale cumpărate, aceasta fiind o funcţie nouă a acestui update. Apple adăugase opţiunea de a face streaming pentru conţinuturile cumpărate încă de toamnă trecută, dar acum e mai uşor să navigăm în librăria noastră online.

Pentru cei care se întreabă, e vorba aici despre versiunea 4.2 de aplicaţie Remote, care include şi evidentele bugfixuri. O puteţi descărca gratuit din App Store, folosind acest link. Aveţi nevoie de un terminal cu iOS 7 minim, iar controlul lui iTunes Radio necesita iTunes 11.1.3 sau Apple TV Software 6.1. Veţi avea nevoie şi de o conexiune WiFi la Apple TV sau iTunes pe un Mac sau PC.

Via Cultofmac