Aplicația YouTube va înceta să funcționeze pe televizoarele Smart și terminalele iOS mai vechi

0
415

Printre aplicațiile de top ce se regăsesc pe televizoarele inteligente, se numără bineînțeles și YouTube, celebra platforma de socializare prin intermediul clipurilor video. Astăzi, cei de la Google au avut de făcut un anunț cu privire la aplicația în cauză care datorită unui update va înceta să funcționeze pe televizoarele Smart ce au fost lansate până în 2012.

google-tv-youtube

Astfel, în cazul deținem un televizor Smart lansat în 2012, sau mai vechi, aplicația YouTube nu va mai funcționa pe dispozitivul nostru. Acest lucru se întâmplă ca urmare a unor schimbări în interfața de programare a aplicației. Aflăm că printre televizoarele ce nu vor mai putea rula aplicația YouTube, se numără modele Panasonic, Sony, Apple TV 2, cât și playere Blu-ray.

De asemenea, aplicația va înceta să funcționeze și pe device-urile Apple ce rulează iOS 6. Totuși, în cazul în care browser-ul integrat pe smartphone-ul/televizorul nostru suportă standardul flash/HTML5, vom putea deschide pagina YouTube direct într-o pagină web.

via: engadget.com