Aplicația Smart Remote pentru Galaxy Gear îți permite să controlezi televizorul folosind senzorul IR de pe Galaxy S4/Note 3

0
95

Dacă vă numărați printre cei care preferă să controleze televizorul cu acel senzor infraroșu prezent pe Galaxy Note 3 și Galaxy S4, dar ați obosit să tot țineți device-ul în mână, se pare că există o soluție care să vă ușureze această activitate, asta doar dacă dețineți un ceas inteligent ca Galaxy Gear.

gear-remote-5

Cu ajutorul acestuia, puteți transfera acele butoane speciale pentru TV direct de pe telefon pe smartwatch-ul de la încheietură. Samsung și Peel, producătorul care a creat aplicația WatchON au lansat o nouă aplicație pentru Galaxy Gear, numită Smart Remote. Aceasta controlează aplicația WatchON de pe telefon, proces prin care se poate controla și televizorul.

Desigur, din moment ce senzorul IR se află pe telefon, tot va fi nevoie să îl folosiți pentru a schimba posturile TV sau regla volumul. Dar cu aplicația Smart Remote, puteți lăsa telefonul pe masă ( cu senzorul IR îndreptat spre televizor ), și controla programele cu Galaxy Gear. Pentru a utiliza Smart Remote va trebui să instalați aplicația pe Galaxy Gear, din Gear Manager. Odată instalată puteți controla televizorul direct de pe ceasul dvs.

Via: Sammobile