Aplicația Pixie permite streaming-ul de știri, de update-uri sociale și conținuturi web în timpul vizionării programelor preferate la televizor

0
397

Deși televizoarele Smart din ultimul timp vin la pachet cu numeroase funcții, nu toate oferă posibilitatea de a efectua mai multe operațiuni în timpul vizionării programului preferat. Totuși, există o aplicație care odată instalată pe televizor va aduce această opțiune și pentru noi.

Pixie

Aplicația în cauză se numește Pixie, iar după cum putem vedea atât în imaginea de mai sus, cât și în clipul promoțional, aceasta oferă utilizatorului posibilitatea de a avea o bandă în partea de jos a ecranului, locație în care ni se vor afișa cele mai recente știri, update-uri de pe rețelele sociale, sau orice alt conținut web dorit.

Pixie

Astfel, vom putea rămâne în permanență conectați la ce se întâmplă în lume, cât și asupra programului urmărit la televizor. Printre aplicațiile sub formă de carduri ce sunt acceptate de Pixie se numără pentru moment Twitter, Facebook ESPN, CNN și Rotten Tomatoes. Puteți descărca aplicația gratuit din magazinul Samsung Smart TV App Store începând de astăzi. De asemenea, se așteaptă ca această să fie portată în curând și pe alte platforme TV.

via: venturebeat.com