Allview lansează televizoarele inteligente ePlay, cu Android TV, Google Assistant, muchii înguste

0
537

Allview a lansat o nouă serie de televizoare pe piaţa locală, modelele inteligente ePlay. Aceste TV-uri vin cu muchii înguste şi Google Assistant la bord, dar şi Android TV. Designul lor este modern, cu muchii înguste, iar televizoarele oferă acces la cele mai populare aplicaţii şi servicii de streaming.

Allview activa deja pe piaţa smart TV de mai bine de un an, având câteva modele 4K şi Full HD cu preţuri atractive. Acum extinde gama prin seria ePlay, care include 3 unităţi de bază: 32ePlay6100-H, 40ePlay6100-F şi 43ePlay6100-F. Noile modele au panouri cu tehnologie VA (Vertical Alignment), care oferă o creştere a ratelor de contrast cu până la 400% şi a uniformităţii nivelului de negru cu 200% faţă de tehnologia IPS. Avem şi opţiuni speciale precum Dynamic Noise Reduction, MPEG Noise Reduction, Gamma Setup, dar şi 7 moduri de vizualizare.

Sunetul redat de aceste smart TV-uri este bine definit, iar difuzoarele încorporate în incinte acustice dedicate ajută la acest aspect. Avem şi amplificatoare audio Clasa D de ultima generaţie, plus opţiunea Dolby Audio. Utilizatorii pot controla noile TV-uri folosind o simplă comandă vocală. Pot obţine informaţii despre vreme, actualiza o listă de cumpărături sau adăuga un eveniment în calendar. De asemenea puteţi controla prin intermediul televizorului dispozitive inteligente din casă.

Se pot controla sisteme de aer condiţionat, purificatoare de aer, iluminat inteligente, boxe smart şi multe altele. Android TV oferă acces la aplicaţiile preferate ca Netflix, YouTube, HBO Go, Twitch sau Facebook Watch. Noua gamă ePlay include televizoare cu diagonale de 32 inch, 40 inch şi 43 inch cu rezoluţii HD şi Full HD. La pachet vine şi o telecomandă cu butoane speciale Netflix, YouTube, Amazon Prime Video şi Google Asistant.

Iată preţurile televizoarelor noi:

Android TV 32″/32ePlay6100-H: 799 lei
Android TV 40″/40ePlay6100-F: 1.299 lei
Android TV 43″/43ePlay6100-F: 1.399 lei