Achiziția unui televizor Sony Bravia 4K îți aduce acum cadou 5 filme la rezoluție 4K Ultra HD

0
107

În cursul acestei zilei, Sony România ne-a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă cu privire la o campanie specială ce se aplică pentru televizoarele Sony Bravia 4K Ultra HD. Astfel, eventualii cumpărători ai unui astfel de televizor pot alege 5 filme la rezoluție nativă 4K dintr-o colecție de 10 blockbustere de la Hollywood, promoția fiind valabilă în perioada noiembrie – decembrie 2014.

Sony Privilege Movies

Printre produsele ce intră în aceasă promoție se numără televizoarele BRAVIA din seriile X9 și S9, urmând ca ulterior cele 5 filme să fie oferite prin intermediul unui hard drive portabil. Pentru a intra în posesia acestui pachet, cumpărătorii vor fi nevoiți ca mai întâi să acceseze site-ul Sony, după care să facă dovada achiziției unui televizor BRAVIA 4K. În lista de mai jos veți regăsi colecția de 10 filme din care puteți alege 5 titluri ulterior.

  1. The Amazing Spider-Man
  2. The Amazing Spider Man 2
  3. Moneyball
  4. Premium Rush
  5. Total Recall
  6. Salt
  7. Ghostbusters
  8. The Patriot
  9. Battle LA
  10. Captain Phillips

Aflați că promoția ține până pe data de 27 decembrie, urmând ca dovada achiziției să nu fie făcută mai târziu de 31 ianuarie. Totodată, beneficiarii vor trebuie să deblocheze filmele până la data de 30 septembrie 2015 și să le vizioneze până la 30 septembrie 2016. Dacă acest pachet de filme v-a stârnit interesul pentru un televizor Sony BRAVIA 4K, puteți arunca o privire asupra unor modele de televizoare chiar aici.