Abonații RCS&RDS ar putea primi în curând noi televiziuni de filme

0
108

În cazul în care sunteți abonați la serviciile de cablu RCS&RDS și vă întrebați ce alte canale TV vor fi introduse în grila de programe a operatorului în viitor, astăzi aflați câteva detalii despre acest lucru. Potrivit celor de la gadgetreport.ro, SPI/FlimBox negociază în aceste momente cu RDS&RDS pentru introducerea canalelor Filmbox în Ungaria, și ulterior și în România.

remote-control

Aflăm că de curând, Digi Ungaria a eliminat din grilă mai multe canale printre care se numără și Viasat Nature, respectiv Fix TV de pe analogic, cât și Universal Channel, Super RTL, RTL II Germania, France24, 3.sat, și Vox de pe digital. Datorită eliminării acestor posturi TV, se așteaptă ca în curând să fie introduse alte canale.

Potrivit unei alte surse, noua echipă SPI/FilmBox a încheiat deja acorduri cu Antenna Hungaria și Telenor, iar în aceste momente poartă discuții cu RCS&RDS. Printre posibilele canale ce ar putea fi introduse și pe plan local am putea regăsi: FilmBox Premium, FilmBox Family, cât și FilmBox Live.

via: gadgetreport.ro